De fik hjælp

OplevGudsKraft.dk

Healing-aften.dk

Haderslev-Husmenighed.dk

Ulla og Martin Nissen


Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Altid gratis for dig.


Mob. 6177 4514


Mail: UllaOgMartinNissen@gmail.com

Fri for dæmoner (spøgelser)


Et mareridt begynder, da familien flytter ind i det nye hjem i nærheden af Bevtoft.


- Vi får hurtigt en fornemmelse af, at der er noget galt i huset, siger Lone og Hans Beck. Vi føler os overvåget, pludselige kuldegysninger bestemte steder i huset, lydforvrængninger fra musikanlægget, nye pærer der springer, armaturet i brusebadet drejer af sig selv, så vandet bliver gloende varmt.


Lone begynder at interessere sig for den åndelige verden og møder en clairvoyant, som fortæller om hvordan hun kan jage det onde bort fra huset.


- Men i stedet bliver jeg nu for alvor plaget af en dæmon, fortæller Lone. Jeg kan pludselig ændre karakter fra det ene øjeblik til det andet.

Hans fortæller om, at han ikke længere kan genkende sin kone og de overvejer skilsmisse.


Lone ser en annonce om et foredrag i Haderslev:  Ånder og spøgelser - hvad er det?


Ulla og Martin fortæller om ånder og spøgelser og den åndelige verden. 


Lone får øjnene op for hvordan den åndelige verden hænger sammen og kontakter efterfølgende Ulla og Martin og aftaler en "rensning"


- Ulla og Martin befaler dæmonerne at forsvinde i Jesu navn. Efter "rensningen", mærker vi ikke længere til onde ånder i huset og vi kan igen leve et normalt liv, siger Lone og Hans.


- Vi er nu klar over, at Guds kraft er stærkere end det onde. Og at det er vigtigt at holde fast ved Jesus, for at det onde ikke skal komme tilbage.Det "spøger" i huset


Kristian fra Haderslev fortæller:


- Det "spøger" i huset og vi har brugt mange penge på at blive fri for det. Vi har kontaktet forskellige "kloge" mennesker, men efter at de har været her, er problemerne kommet tilbage.


- Vi kontakter Ulla og Martin, som i en annonce tilbyder gratis hjælp. De finder ud af, at problemerne skyldes okkulte genstande i huset og at der har været okkult praksis i slægten. De "renser" huset og os ved Guds kraft og tager så afsted igen.


- Efterfølgende har vi fået en ro i huset, som vi aldrig har oplevet før. Og det holder stadigvæk godt et år efter. Så vi er bare så taknemmelige for hjælpen.Helbredt på gågaden i Haderslev

 

Se denne lille video, som er optaget den 5. maj - Danmarks befrielsesdag. Camilla fortæller at hovedpine / migræne gik væk efter håndspålæggelse og bøn i Jesu navn
Hvad siger bibelen om homoseksualitet?I et læserbrev 12. juni, kan vi læse at homoseksuelle ikke får det dårligt af bibelens ord, men af mine holdninger.


Lad mig svare - jeg har præcis de holdninger og den tro, som står i Bibelen.


Her er nedenfor hvad Guds ord - Bibelen - fortæller om homoseksualitet. Og jeg tager kun det med, som står i Det Nye Testamente. Og lad mig slå fast, at Guds ord ændrer sig ikke. Gud ændrer ikke mening alt efter tidsånden.


Derfor er det også glædeligt, at der selv i den danske folkekirke, stadigvæk er præster, der holder fast ved Guds ord om homoseksualitet og f.eks. IKKE vil vie homoseksuelle i kirken. Det hjælper i øvrigt heller ikke noget med en velsignelse fra præsten, hvis Gud ikke kan velsigne det.


Læg mærke til det Paulus skriver til menigheden i Korinth. “Ingen homoseksuelle skal arve Guds rige”


Men Paulus nævner det sammen med en række synder. Det er derfor jeg tidligere har skrevet, at alle mennesker har syndet og må omvende sig til Gud og omvende sig fra synden og tro på Jesus og få tilgivelse fra Jesus Kristus.


Præsterne har et stort ansvar her. At fortælle, at mennesker kommer til himlen, selvom de lever i vedvarende synd, uden at ville omvende sig, det er at lyve for mennesker.


Her er de forskellige afsnit fra Det Nye Testamente i Bibelen:


Jesus siger i Markus evangeliet kap. 10


 v6  men fra skabelsens begyndelse skabte Gud dem som mand og kvinde. v7  ›Derfor skal en mand forlade sin far og mor og binde sig til sin hustru, v8  og de to skal blive ét kød.‹ Derfor er de ikke længere to, men ét kød. v9  Hvad Gud altså har sammenføjet, må et menneske ikke adskille.«


Paulus` brev til Romerne, kap. 1


v16  For jeg skammer mig ikke ved evangeliet; det er Guds kraft til frelse for enhver, som tror, både for jøde, først, og for græker. v17  For i det åbenbares Guds retfærdighed af tro til tro – som der står skrevet: »Den retfærdige skal leve af tro.«

v18  For Guds vrede åbenbares fra himlen over al ugudelighed og uretfærdighed hos mennesker, der undertrykker sandheden med uretfærdighed. v19  Det, man kan vide om Gud, ligger nemlig åbent for dem; Gud har jo åbenbaret det for dem. v20  For hans usynlige væsen, både hans evige kraft og hans guddommelighed, har kunnet ses siden verdens skabelse og kendes på hans gerninger. De har altså ingen undskyldning. v21  For de kendte Gud, og alligevel ærede og takkede de ham ikke som Gud; men deres tanker endte i tomhed, og de blev formørket i deres uforstandige hjerte.v22  De hævdede at være vise, men blev tåber, v23  og de skiftede den uforgængelige Guds herlighed ud med billeder i skikkelse af forgængelige mennesker, fugle, firbenede dyr og krybdyr.

v24  Derfor prisgav Gud dem i deres hjertes begær til urenhed, så at de indbyrdes vanærede deres legemer. v25  De udskiftede Guds sandhed med løgnen og dyrkede og tjente skabningen i stedet for skaberen – han være lovet til evig tid! Amen.

v26  Derfor prisgav Gud dem til vanærende lidenskaber: Deres kvinder udskiftede den naturlige omgang med den naturstridige, v27  og ligeså opgav mændene den naturlige omgang med kvinden og optændtes af deres begær efter hinanden; mænd levede skamløst med mænd og pådrog sig derved den straf for deres vildfarelse, som de fortjente.

v28  Fordi de ikke regnede det for noget værd at kende Gud, prisgav Gud dem til en forkastelig tankegang, så at de gjorde, hvad der ikke sømmer sig:v29  De blev opfyldt af al slags uretfærdighed, ondskab, griskhed, usselhed; fulde af misundelse, blodtørst, stridslyst, svig og ondsindethed; de løber med sladder, v30  de bagtaler andre, hader Gud, farer frem med vold, er hovne og fulde af pral; de finder på alt muligt ondt, er ulydige mod deres forældre;v31  de er uforstandige, upålidelige, ukærlige, ubarmhjertige. v32  De ved, at Gud har bestemt, at lever man sådan, fortjener man at dø; alligevel lever de ikke bare selv sådan, men bifalder også, at andre gør det.

 

Paulus` 1. brev til Korinth, kap. 6

 

v9  Ved I ikke, at uretfærdige ikke skal arve Guds rige? Far ikke vild! Hverken utugtige eller afgudsdyrkere eller ægteskabsbrydere eller mænd, der ligger i med mænd, v10  eller tyve eller griske mennesker, ingen drukkenbolte, ingen spottere, ingen røvere skal arve Guds rige. v11  Sådan var nogle af jer engang, men I blev vasket rene, I blev helliget, I blev gjort retfærdige ved Herren Jesu Kristi navn og ved vor Guds ånd.


Paulus`1. brev til Timotheus, kap. 1


v8  Men vi ved, at loven er god, hvis man bruger den, som lov skal bruges,v9  og når man ved, at en lov ikke er bestemt for retskafne, men for lovbrydere og genstridige, for gudløse og syndige, for spottere og ugudelige, for dem, der slår deres far eller mor ihjel, for drabsmænd, v10  utugtige, mænd der ligger i med mænd, bortførere, løgnere, menedere, og hvad der ellers strider mod den sunde lære v11  efter det evangelium om herligheden hos den salige Gud, som jeg har fået betroet

 

 


 

 Her er nogle få eksempler på mennesker, der ved Guds kraft er blevet fri for sygdom, smerter og dæmoner.


Al ære til Jesus Kristus


Vi har samlet disse eksempler, så du også kan få håb om frihed.


Ved Guds kraft kan lænker brydes i dit liv.


Det der er umuligt for mennesker, er muligt for Gud.


Gud kan og vil helbrede dig.

Helbredt på Healing-aften i Haderslev        


Svend Aage fra Vojens tog til Healing aften på Kulturhuset Bispen i Haderslev.             


- Jeg må indrømme, at jeg kom lidt skeptisk. Men jeg havde brug for et mirakel. Jeg har været ude for en ulykke og har i 7 år haft smerter i det ene ben.


Da der blev kaldt frem til healing, så salvede Martin mig med olie og befalede i Jesu navn, at benet skulle rette sig ud og at smerterne skulle forsvinde.


Martin sagde også til mig, at hvis smerten skulle komme tilbage, så skulle jeg sige "I Jesu navn - smerte gå væk"


Samme aften opdagede jeg at smerten var væk og at jeg ikke længere haltede.

Nu er der gået over en måned og jeg er stadigvæk fri for smerter i benet. Jeg takker Jesus for at jeg er helbredt - slutter Svend Aage.


Helbredt for piskesmæld


En dame har bestilt tid til samtale / healing hos Ulla og Martin.


Problemet er mange måneders smerte p.g.a. piskesmæld. Og på grund af smerterne sover hun meget dårligt. Og hun er delvis sygemeldt fra arbejdspladsen.


Der bruges en del tid til samtale, for at finde årsagen til problemet.

Efter samtalen er der håndspålæggelse og bøn i Jesu navn om at smerter m.v. skal forsvinde.


Nogen tid efter, kontakter hun igen Ulla og Martin for at fortælle:


- Efter besøget, var det som at vende en hånd. Fra samme dag har jeg sovet godt, smerterne er væk og jeg har meddelt min arbejdsgiver, at jeg kan genoptage mit arbejde på fuld tid.Helbredt på gågaden i Haderslev


Det at blive helbredt ved Guds kraft, behøver ikke at foregå et bestemt sted.


Vi er nogle af Jesu disciple, som hver uge går på gaderne i Haderslev og fortæller de gode nyheder - at Jesus frelser fra synd og helbreder mennesker.


Når vi lægger hænder på mennesker, der er plaget af smerter og sygdom, så påstår mennesker igen og igen at smerter forsvinder. Al ære til Jesus Kristus.Skulder helbredt

 

Alicja Biernat, Odense fortæller:


- Jeg blev inviteret af en ven til et foredrag i Badstuen, Odense. Emnet var "Ånder og spøgelser - hvad er det" v/Ulla og Martin Nissen.


- Under foredraget oplevede jeg flere gange, at en bølge af varme mødte mig.


Efter foredraget blev deltagerne inviteret til en "rensning" for sygdomme eller plager.


Jeg havde i ca. 4 måneder haft en smerte i skulderen. Da Ulla bad for mig i Jesu navn, fik jeg igen en dejlig varm bølge imod mig og smerter i hoved og skulder var væk.


- Jeg er bare så glad nu og næste gang der er foredrag i Odense, vil jeg invitere mine venner og bekendte med.Søvnløshed


- Jeg var til et møde på Kulturhuset Bispen i Haderslev. Efter håndpålæggelse og bøn i Jesu navn har jeg ikke længere problemer med søvnløshed. De sidste 14 dage har jeg bare sovet fantastisk. Al ære til Jesus Kristus

Svar til homoseksuelle


Jeg har i et læserbrev 9.6. skrevet, at homoseksualitet er imod Guds skaberorden. Og reaktionerne på facebook og andre steder er ikke udeblevet.


Mange homoseksuelle føler, at mit læserbrev er en hån mod dem som mennesker. Men det er det aldeles ikke. Jeg skriver intet om, at homoseksuelle er dårlige mennesker. Jeg skriver at homoseksualitet er unaturligt. Gud har jo skabt mennesker, som mand og kvinde, og de kan ha sex og få børn og slægten kan fortsætte. Det er Guds skaberorden. To mænd kan ikke få børn sammen og hvis alle var homoseksuelle, så ville verdens befolkning uddø på et tidspunkt. Så derfor er homoseksualitet unaturligt. Jeg har endnu ikke set nogle gode argumenter for, at homoseksualitet er naturligt.


Gud har skabt alle mennesker med en fri vilje. Derfor har jeg respekt for, at mennesker kan træffe deres valg. Men alle valg her i livet har nogle konsekvenser. Når en pige f.eks. vælger at dræbe det ufødte barn i maven, så er det en forkert beslutning og imod Guds bud. Derfor er der mange piger, som får det dårligt bagefter og måske også psykiske problemer.


Nogle har skrevet, at religion er skyld i fordømmelse af homoseksuelle. Ja religioner er ofte fyldt med en masse påbud og regler. Da Jesus var på jorden, var hans største kritikere netop farisæerne, som gik op i at overholde alle mulige regler. Men Jesus kom ikke for at fordømme mennesker, men for at frelse mennesker.  Det er også derfor, at jeg heller ikke fordømmer homoseksuelle, men fortæller at ALLE mennesker har syndet og der er tilgivelse at få hos Jesus. Det sker hvis mennesker erkender de er syndere, og de vil vende om til Gud og tro på Jesus Kristus og blive hans disciple. Så bliver vi “født på ny” og Helligånden hjælper os til at leve efter Guds plan. Hvis vi vælger at vende om til Gud, så får dette valg  betydning både før og efter døden. Jesus siger helt klart, at efter døden er der enten himmel eller helvede.


Så når jeg skriver disse læserbreve, så er det ikke for at nedgøre homoseksuelle. Faktisk kender jeg flere homoseksuelle og de er flinke mennesker. Nej - når jeg skriver, så er det for at mennesker kan få mulighed for at træffe de rigtige valg og vende om til Gud.

Oluf fra København blev fri for homoseksualitet


Oluf fra København var homoseksuel. Men ved omvendelse og tro på Jesus Kristus, blev han fri for homoseksualiteten. Han har oplevet mange ting i sit liv og bl.a. set et syn af både himmel og helvede.


Du kan læse hele hans beretning på hans egen hjemmeside:


www.OlufBorremark.dk
Bent blev frelst fra homoseksualitet


Bent Fredriksen  i Stavanger levede som homofil i 30 år. Han har haft utallige partnere, og kæmpet aktivt for at blive fri. Men en dag greb Jesus ind i hans liv.


- Jesus fødte mig på ny, og det er alene Jesus som kan gøre det. Jeg blev det som Bibelen kalder en ny skabning i Kristus Jesus. Det gamle er borte og alt er blevet nyt, fortæller en glad og taknemlig Bent Fredriksen til Dagen Magazinet.


- Det er løgn og bedrag at homofili er medfødt, for Guds skabte os som mand og kvinde, understreger Bent Fredriksen, som fik nye følelser efter sin omvendelseBritt er ikke længere lesbisk


Efter mange år, blev hun fri ved omvendelse og tro på Jesus Kristus. Bøn til Jesus gjorde forskellen. Britt vil senere med egne ord fortælle mere.

Mange bliver helbredt på byens gader. Se et eksempel her:


"Hjælpeånden" var en ond ånd


Karina fra Egtved ser skygger i huset, har det dårligt i ægteskabet og sønnen sover dårligt.


- Vi ser en annonce fra Ulla og Martin, som tilbyder gratis hjælp mod plager fra ånder og spøgelser.


- Vi beslutter os for at køre til Haderslev. Da vi skal møde Ulla og Martin, mærker jeg at "hjælpeånden" vil skubbe mig væk fra huset. Men vi var fast besluttet på at få hjælp. Gennem samtalen fandt vi ud af, at den "hjælpeånd" jeg havde fået tildelt af en clairvoyant, var en ond ånd, som nu plagede os i hjemmet. Jeg frasagde mig forbindelsen til "hjælpeånden" og Ulla og Martin befalede den onde ånd at forsvinde i Jesu navn. Vi fremsagde trosbekendelsen på Gud og tog hjem igen.


- Herefter mærker vi en forandring. Skyggerne er væk, sønnen sover godt og vi har det godt i ægteskabet.


- Jeg læser nu i bibelen hver dag og beder til Gud, slutter Karina, nu over 1 år efter at "hjælpeånden" er væk.


Gud svarer på bøn


Et familiemedlem har været forsvundet i flere dage og en pårørende ringer til Martin og beder om hjælp.


Vi tror på at Gud hører bøn, siger Martin.


Der bedes en kort bøn og dagen efter kan det konstateres, at det forsvundne familiemedlem blev fundet i samme minut, som der blev ringet.


 

Fri for dæmonisk frygt


Ulla og Martin bliver ringet op af en mor til en ca. 20 årig søn.


"Kan I hjælpe min søn. Han har fået sorte tanker og er derfor sygemeldt fra sin arbejdsplads"


Det bliver aftalt, at den unge mand kører de mange kilometer og får en tid til samtale.

Efter en lang snak, finder vi ud af, at frygten stammer fra en okkult påvirkning / heksekraft.


Den unge mand siger "trosbekendelsen" og vi befaler den dæmoniske påvirkning at forsvinde. Derefter beder vi om at Helligånden må fylde ham. Det sker straks og han begynder at tale i nye tunger.


Et par dage efter ringer han glad og fortæller at han nu er fri. Og rygetrangen forsvandt samtidig, selvom han ikke havde nævnt noget om det, da han var på besøg.


Efterfølgende har manden fortalt os, at han nu kommer i et kristent fællesskab i en anden by.


På en healing-aften ca. 6 mdr. efter,  møder vi forældrene, som gerne vil sige tusind tak for hjælpen til sønnen.


Takken sender vi videre til Jesus

Homoseksuelle har det dårligt.


Nu har regeringen i 2018 afsat 25 millioner til oplysning om homoseksualitet. Og samtidig opfordrer regeringen til debat om emnet.Baggrunden er, at homoseksuelle tit føler sig dårligt tilpas. Men det er da helt klart. Homoseksualitet er imod Guds skaberorden og hvis mennesker lever på en anden måde, end Gud har bestemt og designet os til, så er det da klart at mennesker får det dårligt. Sådan er det også for homoseksuelle.Bibelen siger, at når mennesker udskifter Guds sandhed med løgnen, så bliver disse mennesker bl.a.  “prisgivet til vanærende lidenskaber” - altså homoseksualitet.Når regeringen nu vil bruge en masse penge på at fortælle, at homoseksualitet er helt naturligt, så er det en kampagne, fyldt med løgn. Homoseksualitet er ikke naturligt.Det er ikke for at lave en kampagne mod homoseksuelle. Alle mennesker har syndet, og må omvende sig og tro på Jesus Kristus. Da er det muligt at blive renset for alle mulige synder og derefter leve et helligt liv. Et liv med Gudsfrygt og et liv på den smalle vej, som fører til himlen. Jesus fortæller, at de fleste mennesker går på den brede vej, som fører til fortabelsen.I regeringsgrundlaget står der, at Danmark er et kristent land. Men desværre er det ikke det kristne budskab, man fremmer med en sådan kampagne. Nej, det er en kampagne, som “udskifter Guds sandhed med løgnen” Ja man vil ha folkeskolelærere til at fortælle børnene, at det er helt naturligt at være homoseksuel. Nej - brug i stedet pengene på kristendomsundervisning i skolerne. Vort samfund er bygget på kristne værdier. Men det hele kan hurtigt ødelægges, ved at fortælle løgn, i stedet for Guds sandhed.Copyright © All Rights Reserved - Healing-aften.dk